Fast målskytt mot Winnipeg

Jesper Fast gjorde mål när hans New York Rangers vann med 5-2 i NHL-ishockeyn mot Winnipeg, hans andra mål hittills under säsongen. Hemmamatchen i Madison Square Garden blev Rangers femte vinst i rad, och den åttonde segern på de nio senaste matcherna.(TT)
Publicerad 7 november 2016

Hemmamatchen i Madison Square Garden blev Rangers femte vinst i rad, och den åttonde segern på de nio senaste matcherna.

Efter första perioden var ställningen 1-1, och i mitten av andra 2-2, innan målkalaset bröt ut.

Det var 13 minuter in i den andra perioden som Rangers drog iväg och satte tre mål på fyra minuter. Det andra av dem kom från Jesper Fast, som satte 4-2 efter assist från Kevin Klein.

NY Rangers tränare Alain Vigneault var trots segern inte helt nöjd med lagets insats, men sade att han tar de två poängen utan att ställa frågor.

””

JT Miller gjorde 3-2-målet, som blev hans femte för säsongen.

””

Henrik Lundqvist räddade 24 av 26 skott på Rangers mål i sin fjärde vinstmatch i rad.

Det är också den femte matchen i rad som laget har lyckats göra minst fem mål. Det är första gången sedan i december 1978, då höll målfesten i nio matcher i rad.