Annons
Nyheter

Fansen festade sig till akuten

Under lördagen fick Leicester äntligen lyfta Premier League-pokalen. Den redan klara engelska ligasegraren firade med att besegra Everton med 3-1 i säsongens sista hemmamatch, och efter slutsignalen fortsatte sedan festligheterna. Rejält.(TT)
Publicerad 8 maj 2016

Under lördagen fick Leicester äntligen lyfta Premier League-pokalen. Den redan klara engelska ligasegraren firade med att besegra Everton med 3-1 i säsongens sista hemmamatch, och efter slutsignalen fortsatte sedan festligheterna.

Rejält.

Annons

The Guardian rapporterar att det största sjukhuset i Leicester tog emot dubbelt så många patienter under lördagskvällen och natten, jämfört med en vanlig helgkväll.

"Under kvällen och natten har ungefär dubbelt så många patienter jämfört med vad vi är vana vid uppsökt akutmottagningen. Majoriteten har sökt vård för mindre skador eller alkoholrelaterade incidenter", säger en talesperson för sjukhuset till tidningen.

Tio tusentals människor var ute på Leicesters gator och torg under lördagen för att fira guldet. På arenan bjöds alla säsongskortsinnehavare på gratis pizza och öl. Är det fest så är det.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons