Annons
Nyheter

Fahlin 16:e i VM-tempot

OS-cyklisten Emilia Fahlin kom på 16:e plats i tempoloppet i VM i Doha, Qatar. Hon var 2. 30 efter segrande amerikanskan Amber Neben. Ellen van Dijk, Nederländerna, tog silver och Katrin Garfoot, Australien, brons. "Jag är riktigt nöjd med mitt lopp.(TT)
Publicerad 11 oktober 2016

OS-cyklisten Emilia Fahlin kom på 16:e plats i tempoloppet i VM i Doha, Qatar. Hon var 2.30 efter segrande amerikanskan Amber Neben. Ellen van Dijk, Nederländerna, tog silver och Katrin Garfoot, Australien, brons.

"Jag är riktigt nöjd med mitt lopp. Det är ett steg i rätt riktning efter besvikelsen på EM-tempot. Tekniskt sett och hur jag disponerade loppet var mycket bra. Det känns bra att fått gjort ett bra tempo då jag vill satsa mer på tempo framöver", säger Emilia Fahlin i ett pressmeddelande.

Annons

Den snart 28-åriga Örebrocyklisten är inne på sitt tionde proffssäsong och har sitt bästa cykelår. Bland annat vann hon världscuploppet i Vårgårda i augusti.

Hon var ensam svenska i VM-tempot, men får sällskap av Emma Johansson, Sara Mustonen och Sara Penton Alexandra Nessmar i linjeloppet på lördag.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons