Annons
Nyheter

En förlust som sved för Untersteiner

En seger och två andraplatser. En bra tävlingsdag för Johan Untersteiner i Svenska travligan (STL) på Halmstadstravet. Men hemmatränaren hade väldigt gärna segrat med Unrestricted i den första V75-avdelningen.(TT)
Publicerad 2 mars 2019

Unrestricted fick släppa Shadow Gar förbi sig kort före mål. Den italienska hästen fick ett fint lopp i rygg på Untersteiner som gjorde allt för att hålla henne fast. Men inne på upploppet tröttnade favoriten Darling Mearas och Shadow Gar kunde smita ut och vinna.

Den förlusten sved för Untersteiner.

””
””
Annons

Mot avel

Unrestricted var en av de första hästarna som Untersteiner köpte in när han blev tränare 2014. Nu har hon passerat tre miljoner kronor i prispengar.

””
””

"Turen på vår sida"

Tur och otur jämnar ofta ut sig. I V75-4 hittade Johan ut från rygg på ledaren med Je Tâ??Aime Lucky och kunde spurta till säker seger. Hästen tränas av pappa Peter som var trea i samma lopp med Cheerful Rivner. Även tvåan i Diamantstoet, Darling Harbour, tränas av Peter Untersteiner.

””

I V75-7 avslutade JH Mannerheim fint till andraplatsen bakom Velvet Gio.

””

Untersteiners träningsstall innehåller hela 120 hästar. Hälften av dom är unga, två och tre år. Där finns också rutinerade topphästar som Pastore Bob, Cyber Lane och Day or Night In. Kanske även Unrestricted.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons