GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Danskan korsbandsskadad

En sammanstötning under EM-semifinalen som inte såg så farlig ut visade sig vara en korsbandsskada. Danskan Line Sigvardsen Jensen missar söndagens final mot Nederländerna och blir borta minst ytterligare ett halvår från fotbollen.(TT)

En sammanstötning under EM-semifinalen som inte såg så farlig ut visade sig vara en korsbandsskada. Danskan Line Sigvardsen Jensen missar söndagens final mot Nederländerna och blir borta minst ytterligare ett halvår från fotbollen.

"Vi önskar Line all bättring och hoppas att vi kan ge henne en guldmedalj att ta med hem", skriver Danmarks fotbollsförbund på Twitter.

Line S Jensen är den tredje danskan som missar EM-finalen. Tidigare under turneringen har mittbackarna Janni Arnth och Mie Leth Jans skadat sig.

Mittfältaren Jensen ersätts sannolikt av Sofie Junge Petersen som hoppade in i semifinalen.

TT

Läs mer