Cederqvist segernickare för Värnamo

Värnamos Pär Cederqvist nickade in 1-0 i nionde minuten hemma mot Gais - och sedan blev det inga fler mål på Finnvedsvallen. Chanser saknades dock inte. Tommy Vaiho fick slita hårt i Gaismålet och räddade bland annat en ny vass Cederqvist-nick och en svagt slagen straff från Dzenis Kozica.(TT)
Publicerad 4 maj 2015

Värnamos Pär Cederqvist nickade in 1-0 i nionde minuten hemma mot Gais - och sedan blev det inga fler mål på Finnvedsvallen.

Chanser saknades dock inte.

Tommy Vaiho fick slita hårt i Gaismålet och räddade bland annat en ny vass Cederqvist-nick och en svagt slagen straff från Dzenis Kozica. När slutsignalen gick hade Värnamo vunnit avslutsstatistiken med 14-5.

Trepoängaren förde upp Värnamo på sjätte plats i en haltande superettantabell. Gais, numera åtta, var ett av lagen som passerades.