Blågult avgjorde tidigt

Sverige utklassade Tjeckien med 9-2 i fyrnationsturneringen Euro Floorball Tour i Tammerfors, en av städerna som arrangerar VM som börjar om en knapp månad. Redan efter 33 sekunder gav Jennifer Stålhult Sverige ledningen och innan den första perioden var över ledde blågult med 4-0.(TT)
Publicerad 7 november 2015

Sverige utklassade Tjeckien med 9-2 i fyrnationsturneringen Euro Floorball Tour i Tammerfors, en av städerna som arrangerar VM som börjar om en knapp månad.

Redan efter 33 sekunder gav Jennifer Stålhult Sverige ledningen och innan den första perioden var över ledde blågult med 4-0.

"Vi hade kunnat göra några flera mål om inte deras målvakt hade varit så bra i dag", sade Emelie Wibron till innebandyförbundet.

Sverige har i och med lördagens seger vunnit två raka matcher i turneringen som avslutas mot Finland på söndag.