Annons
Nyheter

Bardis lämnar Höör - Sandberg ansluter

Mittnian Anna Bardis lämnar serieledande H65 Höör efter säsongen för SHE-konkurrenten Önnered. Motsatt handbollsresa gör den vänsterhänta niometersspelaren Malin Sandberg. 18-åriga Sandberg spelar precis som Isabelle Andersson, Skuruspelaren som också är klar för Höör nästa säsong, i juniorlandslaget.(TT)
Publicerad 11 mars 2019

Mittnian Anna Bardis lämnar serieledande H65 Höör efter säsongen för SHE-konkurrenten Önnered. Motsatt handbollsresa gör den vänsterhänta niometersspelaren Malin Sandberg. 18-åriga Sandberg spelar precis som Isabelle Andersson, Skuruspelaren som också är klar för Höör nästa säsong, i juniorlandslaget.

"Det kommer att ta tid för henne att ta steget till en startplats i H65, men för mig är det är ett namn för framtiden", säger tränaren Ola Månsson till klubbens webbplats.

Annons

Bardis kom till Höör inför säsongen 2017-2018 och var med när klubben tog SM-silver förra året.

"Tiden i H65 Höör har varit rolig och utvecklande, även om jag haft en del skador och inte fått den speltid jag hoppats på", säger Anna Bardis.

Sedan tidigare är det klart att Höör, som tog SM-guld 2017, tappar skyttedrottningen och landslagsspelaren Mikaela Mässing till tyska Thüringer nästa säsong. På plussidan märks även Irma Schjött från Västerås och Victoria Larsson från Önnered.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons