Annons
Nyheter

Testade säkerhet - togs för snatteri

En kvinna som arbetar med att kontrollera säkerhet och kundmottagande hos företag snattade varor i en butik i Vasastan i Stockholm. Hon trodde att hon fått i uppdrag att stjäla kaviar och charkvaror men när hon passerat kassan haffades hon av anställda.(TT)
Publicerad 11 mars 2015

En kvinna som arbetar med att kontrollera säkerhet och kundmottagande hos företag snattade varor i en butik i Vasastan i Stockholm. Hon trodde att hon fått i uppdrag att stjäla kaviar och charkvaror men när hon passerat kassan haffades hon av anställda.

Ärendet gick trots kvinnans bedyrande till åtal eftersom butiken inte beställt någon snatteritest. Hon friades dock i Stockholms tingsrätt, skriver mitti.se.

Annons

Enligt kvinnan blev hon uppringd av en man som gav henne instruktioner och talade om vilken butik hon skulle testsnatta i. Kvinnan uppger att hon var lite undrande inför uppdraget då hon inte fick någon bekräftelse via mejl, vilket är brukligt. Hon misstänker själv att hon kan ha utsatts för ett skämt - som uppenbarligen gick alldeles för långt.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons