Annons
Nyheter

Rosa fönsteronanist på pall får böter

Den äldre mannen tände en rosa lampa i sin lägenhet och klev upp på en pall innan han började onanera inför sina grannar. Nu döms mannen, som är i 60-årsåldern, av hovrätten till dagsböter för sexuellt ofredande, skriver Sydsvenskan.(TT)
Publicerad 9 oktober 2018

Den äldre mannen tände en rosa lampa i sin lägenhet och klev upp på en pall innan han började onanera inför sina grannar. Nu döms mannen, som är i 60-årsåldern, av hovrätten till dagsböter för sexuellt ofredande, skriver Sydsvenskan. Han har erkänt att han regelbundet onanerade i sitt fönster, men har tvivlat på att hans grannar kunnat ta del av hans föreställning.

””

En granne som bott på adressen i bara en månad ska vid ett tiotal tillfällen sett mannen onanera. Till slut ringde hon polisen, som när de kom till kvinnas lägenhet blev vittnen till mannens agerande och kunde filma det.

Annons

Mannen, som bor i Malmöstadsdelen Limhamn, friades av tingsrätten, som ansåg att det inte var bevisat att hans sexuella ofredande var riktat mot kvinnan och hennes gäst. Hovrätten anser dock att hans agerande var riktat mot personerna i huset mitt emot och dömer honom till böter på 6 000 kronor. Han ska också betala 5 000 kronor i skadestånd till grannen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons