Annons
Nyheter

Nästa vecka öppnas grav i Arbogafall

På tisdag nästa vecka öppnas graven där den man ligger som tidigare var gift med den 41-åriga kvinnan, som misstänks för att ha mördat sin pappa. Kyrkogården stängs för besökare under gravöppningen. Den 42-årige mannen hittades död i Hjälmaren utanför Arboga i augusti förra året.(TT)
Publicerad 10 november 2016

Den 42-årige mannen hittades död i Hjälmaren utanför Arboga i augusti förra året. Då inleddes det ingen förundersökning om brott.

I augusti i år hittades kvinnans pappa mördad och hennes mamma skadad i en sommarstuga.

Annons

Och sedan kvinnan och hennes 18-årige pojkvän blivit misstänkta för de brotten inleddes en förundersökning om mord angående makens död. En förundersökning om försök till grovt bedrägeri inleddes också.

I oktober fick polis och åklagare klartecken att öppna mannens grav och nu är det bestämt att det ska ske tisdagen den 15 november.

I samband med att graven på Gustavsbergs kyrkogård utanför Stockholm öppnas spärras kyrkogården av och stängs för besökare. Arbetet beräknas ta större delen av dagen.

””

Även luftrummet ovanför kyrkogården kommer att vara avspärrat enligt ett beslut av Transportstyrelsen, skriver polisen i ett pressmeddelande.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons