Annons
Nyheter

Man skjuten till döds i Helsingborg

En man sköts till döds sent på söndagskvällen i ett hus i Råå i Helsingborg. Mannen fördes till lasarettet i Helsingborg och opererades men hans liv gick inte att rädda. Skånepolisen skriver på sin hemsida att mannen avled strax efter klockan 02. 00 på måndagsmorgonen.(TT)
Publicerad 5 oktober 2015
En man sköts till döds sent på söndagskvällen i ett hus i Råå i Helsingborg. Mannen fördes till lasarettet i Helsingborg och opererades men hans liv gick inte att rädda. Skånepolisen skriver på sin hemsida att mannen avled strax efter klockan 02.00 på m

En man sköts till döds sent på söndagskvällen i ett hus i Råå i Helsingborg.

Mannen fördes till lasarettet i Helsingborg och opererades men hans liv gick inte att rädda. Skånepolisen skriver på sin hemsida att mannen avled strax efter klockan 02.00 på måndagsmorgonen.

Annons

Calle Persson, presstalesman vid Skånepolisen, säger att mannen var inne i huset och den som sköt befann sig utomhus. Offret är känt av Skånepolisen sedan tidigare.

””

Larmet kom till polisen vid 23-tiden. Huset och trädgården har spärrats av och den tekniska undersökningen kommer att fortsätta under måndagen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons