Annons
Nyheter

Man gripen för skottlossning på fest

En man i 20-årsåldern har gripits av polis misstänkt för en skottlossning mot en fest i Malmö där tre män skadades. Mannen är misstänkt för mordförsök och anhölls under onsdagen, rapporterar Kvällsposten.(TT)
Publicerad 11 oktober 2017

En man i 20-årsåldern har gripits av polis misstänkt för en skottlossning mot en fest i Malmö där tre män skadades. Mannen är misstänkt för mordförsök och anhölls under onsdagen, rapporterar Kvällsposten.

Det var i augusti i år som två personer tog sig in i en pågående fest i Föreningarnas hus på Ystadvägen i Malmö. I lokalen befann sig runt 60-70 deltagare.

Annons

Enligt polisen ska en av de två männen ha skrikit "vem har slagit min bror?", för att sedan avfyra ett skott mot taket. När några av festdeltagarna rörde sig mot männen avfyrade en av männen flera skott mot folkmassan. Kort före händelsen ska de två männen ha varit inblandade i ett bråk med en man utanför festlokalen.

””

Polisen hittade flera hylsor i lokalen och grep inledningsvis två personer, dessa släpptes samma dag och var därefter inte misstänkta för något brott.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons