Annons
Nyheter

Kvinna misstänks ha rånat äldre män

En 28-årig kvinna som misstänks för att ha rånat flera äldre män häktades vid Helsingborgs tingsrätt under lördagen. Hon misstänks på sannolika skäl för tre grova rån och ett försök till grov rån, rapporterar Helsingborgs Dagblad. Rånen ska ha skett i Helsingborg, Örkelljunga och Värnamo i september.(TT)
Publicerad 10 oktober 2015

En 28-årig kvinna som misstänks för att ha rånat flera äldre män häktades vid Helsingborgs tingsrätt under lördagen. Hon misstänks på sannolika skäl för tre grova rån och ett försök till grov rån, rapporterar Helsingborgs Dagblad.

Rånen ska ha skett i Helsingborg, Örkelljunga och Värnamo i september. Männen ska, enligt tidningen, ha blivit rånade i sina hem. Kvinnan greps i samband med ett rånförsök i Staffanstorp i oktober.

Annons

Den utpekade serierånaren har tidigare åtalats - och friats - för liknande brott. I de fallen uppger männen att de fått kontakt med henne via en dejtingsida på internet och sedan blivit lurade och bestulna. En 88-årig man i Västerviks kommun anmälde också att kvinnan lurat honom att föra över på drygt en miljon kronor till henne vid olika tillfällen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons