Annons
Nyheter

Kommunanställd "gillade" dödlig attack

En kommunanställd man som sitter i ledningen för en moské i Eskilstuna har delat och positivt kommenterat ett klipp som visar när en lastbil kör över en grupp militärer i Jerusalem. Fyra personer dödades i attacken och ett tjugotal skadades i det som av Israel betecknas som en terrorattack.(TT)
Publicerad 13 juni 2017

En kommunanställd man som sitter i ledningen för en moské i Eskilstuna har delat och positivt kommenterat ett klipp som visar när en lastbil kör över en grupp militärer i Jerusalem. Fyra personer dödades i attacken och ett tjugotal skadades i det som av Israel betecknas som en terrorattack.

Mannen delade klippet samma dag som attacken inträffade och lade till en smileysymbol med texten "feeling satisfied" och skrev kommentaren "Allahu Akbar" som betyder Gud är större, rapporterar P4 Sörmland.

””
Annons

Mannen som delat inlägget tycker inte att det är fel. I en skriftlig kommentar hänvisar han till yttrandefriheten. Han anser att filmklippet visar en krigshandling och att det inte är så konstigt att soldater dödas i krig.

Inte heller personens chefer på kommunen har någon invändning mot delningen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons