Annons
Nyheter

Gripen för mord i Norrköping

En man har gripits misstänkt för mord och mordförsök i området Hageby i Norrköping, enligt ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten. Bakgrunden är att en 20-årig man sköts till döds och 34-årig man skadades i slutet av januari. Den nu gripne mannen har varit anhållen i sin frånvaro.(TT)
Publicerad 8 februari 2016

En man har gripits misstänkt för mord och mordförsök i området Hageby i Norrköping, enligt ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten. Bakgrunden är att en 20-årig man sköts till döds och 34-årig man skadades i slutet av januari. Den nu gripne mannen har varit anhållen i sin frånvaro. Polisen jagar ytterligare en man som misstänks för inblandning.

20-åringen utsattes i oktober för ett mordförsök dagen innan han skulle vittna mot en man som enligt polisen hör till Hells Angels-sfären. Enligt åtalet umgicks 20-åringen med personer i Outlaws-sfären. Även 34-åringen har hört till Outlaws och under en längre tid har det funnits en konflikt mellan motorcykelklubbarna Hells Angels och Outlaws i Norrköping, enligt polisdokument.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons