Annons
Nyheter

Flera tips om jagad våldtäktsman

Polisen har fått in flera tips om den tidigare dömde serievåldtäktsmannen som är häktad i sin frånvaro misstänkt för fyra grova våldtäkter. Men hittills har sökandet varit resultatlöst. I onsdags fick polisen tips om att mannen skulle ha varit synlig i Floda utanför Göteborg, enligt lokala medier.(TT)
Publicerad 4 juni 2017

Polisen har fått in flera tips om den tidigare dömde serievåldtäktsmannen som är häktad i sin frånvaro misstänkt för fyra grova våldtäkter. Men hittills har sökandet varit resultatlöst.

I onsdags fick polisen tips om att mannen skulle ha varit synlig i Floda utanför Göteborg, enligt lokala medier. Och under torsdagen kom tips om att han skulle ha setts i Nybro.

””
Annons

Mannen häktades nyligen i sin frånvaro av Örebro tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för fyra fall av grov våldtäkt och ett fall av olaga frihetsberövande. Brotten ska ha begåtts mellan den 17 och 19 maj.

Åklagaren Christine Chi har tidigare sagt till TT att brotten som mannen misstänks för inte är några överfallsvåldtäkter utan att det har varit "någon typ av kontakt" med offret innan övergreppet skett.

38-åringen har två gånger tidigare dömts till långa fängelsestraff för olika typer av sexuellt våld.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons