Annons
Nyheter

Döms till 18 år för kvinnomord

En 28-årig man som i våras dömdes till 18 års fängelse för mordet på en 60-årig kvinna i Klippan får sin dom fastställd av hovrätten, skriver HD/Sydsvenskan. Det var i oktober förra året som kvinnan inte dök upp på sin arbetsplats, vilket oroade arbetskamraterna som slog larm.(TT)
Publicerad 8 juli 2016

En 28-årig man som i våras dömdes till 18 års fängelse för mordet på en 60-årig kvinna i Klippan får sin dom fastställd av hovrätten, skriver HD/Sydsvenskan. Det var i oktober förra året som kvinnan inte dök upp på sin arbetsplats, vilket oroade arbetskamraterna som slog larm. Bara timmar senare hittades hon död i en bäckfåra med stickskador i halsen. Utredningen visade på att hon förblött.

Den 28-åriga mannen bodde i närheten och hade noterats av vittnen i närområdet samma dag som kvinnan mördades. Polisen grep mannen och hittade spår av kvinnans blod på hans kläder. Mannen har hela tiden nekat till mordet men varken tingsrätten eller hovrätten har trott på hans version av händelsen.

Annons

Motivet har aldrig blivit känt, men misstankar finns att det varit sexuellt. I mannen bil, där han bodde, hittades stora mängder våldspornografiskt material.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons