Annons
Nyheter

Bortrövade geten Getrud kommer hem

Den lilla geten Getrud rövades bort från ett gårdsmejeri utanför Hässleholm och återfanns i förra veckan när hon räddades ur en het bil vid en badmintonhall i Stockholm. Getrud, som uppges vara en social och kelig knäget, har sedan hon hittades i bilen blivit omhändertagen på Skansen i Stockholm.(TT)
Publicerad 2 juni 2017

Den lilla geten Getrud rövades bort från ett gårdsmejeri utanför Hässleholm och återfanns i förra veckan när hon räddades ur en het bil vid en badmintonhall i Stockholm.

Getrud, som uppges vara en social och kelig knäget, har sedan hon hittades i bilen blivit omhändertagen på Skansen i Stockholm. Men i dag återvänder hon alltså till Glada getens gårdsmejeri i Hässleholm, skriver P4 Kristianstad.

Annons

Ägarinnan Victoria Mårtensson Winberg berättar för TT att Getrud kommer att köras hem av en vän till familjen i en anpassad hundbur.

””

Familjen som äger gårdsmejeriet trodde först att Getrud blivit tagen av en räv, eftersom själva tanken på en getstöld kändes osannolik. När medier började visa bilder på geten i bilen i Stockholm kände ägarna igen henne och nu ska de alltså återförenas.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons