Annons
Nyheter

Bildnotiser tisdag

SNÖKAOS I NORDAMERIKA. Med kraftig vind och ymniga snöfall har vinterstormen Linus skapat stora problem i delar av nordöstra USA och Kanada. Fallande temperaturer har befarats ställa till med halka.(TT)
Publicerad 3 februari 2015

SNÖKAOS I NORDAMERIKA. Med kraftig vind och ymniga snöfall har vinterstormen Linus skapat stora problem i delar av nordöstra USA och Kanada. Fallande temperaturer har befarats ställa till med halka. Flertalet amerikanska städer utfärdade i går stormvarningar och i Boston föll 40 centimeter snö, vilket är den största snömängd som fallit på ett dygn sedan 1974. I Toronto rapporterades 500 kollisioner på grund av snöfallet. (TT)

Foto: Darren Calabrese/AP

Annons

NYTAGNA BILDER PÅ CASTRO. Kubanska statsmedier har släppt de första fotografierna på tidigare presidenten Fidel Castro på över ett halvår, i ett försök att tysta de rykten som säger att hans hälsa sviktar. Bilderna, som bland annat publiceras i den statliga tidningen Granma, visar den 88-årige Castro med hustrun Dalia under ett möte med en studentledare. Artikeln till bilderna hävdar att de togs den 23 januari i år. (TT)

Foto: AP

SVERIGE HYLLAS AV FN. Sverige och Tyskland är föredömen när det gäller flyktingpolitik, men det är absolut nödvändigt att resten av EU sluter samman och tar sitt ansvar. Det säger FN:s flyktingkommissarie António Guterres. Det var på en pressträff i Rosenbad som António Guterres, tillsammans med utrikesminister Margot Wallström (S), biståndsminister Isabella Lövin (MP) och justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) diskuterade den växande globala flyktingfrågan. (TT)

Foto: Jonas Ekströmer/TT

TT

Annons
Annons
Annons
Annons