GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Åklagare: Kvinnor hölls fångna och våldtogs

Tre män har häktats av Göteborgs tingsrätt misstänkta för grova våldtäkter, människorov och rån. Enligt åklagaren har brotten begåtts under några timmar en natt i mitten på februari på ett vandrarhem i centrala Göteborg. Två kvinnor är målsägande.(TT)
Publicerad 25 mars 2019

Tre män har häktats av Göteborgs tingsrätt misstänkta för grova våldtäkter, människorov och rån.

Enligt åklagaren har brotten begåtts under några timmar en natt i mitten på februari på ett vandrarhem i centrala Göteborg. Två kvinnor är målsägande. Brottsrubriceringen talar för att kvinnorna hållits inspärrade och då utsatts för sexuella övergrepp.

””

De tre männen är i 20-25-årsåldern. En av dem har suttit häktad i några veckor och de andra två häktades i slutet på förra veckan. De är alla tre på sannolika skäl misstänkta för brotten, vilket är den högre misstankegraden.

””

De tre männen nekar till brott.

TT