Annons
Nyheter

Yohio släpper julskiva

Så här års kappas artisterna om att släppa julskivor. Den 27 november är det Yohios tur. Albumet "Snöängelns rike" innehåller förutom klassiska jullåtar som "O helga natt" och "Det strålar en stjärna" även en helt nyskriven jullåt. Yohios egen låt har fått titeln "När julen lider mot sitt slut".(TT)
Publicerad 12 november 2015

Så här års kappas artisterna om att släppa julskivor. Den 27 november är det Yohios tur. Albumet "Snöängelns rike" innehåller förutom klassiska jullåtar som "O helga natt" och "Det strålar en stjärna" även en helt nyskriven jullåt.

Yohios egen låt har fått titeln "När julen lider mot sitt slut". Han har också valt en japansk jullåt, "December love song", som ursprungligen sjöngs av den japanske stjärnan Gackt.

Annons

"Denna julskiva har gett mig möjligheten att visa den klassiska sidan av mig, vilket egentligen är ganska stor och även där min musikaliska sida började när jag var liten. Därför är denna skiva alltså inte full av 'moderna tappningar' utan är enbart klassiskt arrangerad med piano, stråkar och körer", säger Yohio, som just nu är aktuell i "Snövit - the musical" på Maximteatern i Stockholm, i ett pressmeddelande.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons