Annons
Nyheter

Vem blir lyssnarnas sommarvärd i år?

Drömmer du om att få sommarprata i P1? Den 17 mars öppnar "Sommar i P1" telefonsvararen för alla som vill bli sommarvärd. "Det finns många människor som bär på en historia värd att berättas.(TT)
Publicerad 13 mars 2019

Drömmer du om att få sommarprata i P1? Den 17 mars öppnar "Sommar i P1" telefonsvararen för alla som vill bli sommarvärd.

"Det finns många människor som bär på en historia värd att berättas. Lyssnarnas Sommar är ett sätt för oss att vaska fram de bästa berättelserna för att sedan lämna över det slutliga valet till lyssnarna", säger Bibi Rödöö, programchef, i ett pressmeddelande.

Annons

Fram till midnatt den 7 april kan man ansöka genom att ringa telefonsvararen och tala in starten på sitt programförslag. Därefter väljer redaktionen ut åtta bidrag som går vidare i urvalsprocessen.

Från den 6 maj kan allmänheten rösta på vilket bidrag de vill få lyssna på hängmattan i år.

Förra årets värd i "Lyssnarnas sommar" var Jonas Walterlus, som berättade om hur han bröt nacken under sin egen svensexa och året innan var det Tommy Ivarsson som driver Jontefonden sedan hans son gått bort i en allvarlig lungsjukdom.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons