Annons
Nyheter

Val Kilmer klar för nya "Top gun"

Val Kilmer är klar för en roll i uppföljaren till 80-talsklassikern "Top gun", skriver Hollywood Reporter. Kilmer ska återigen spela piloten Tom "Iceman" Kazansky, en roll som gjorde Kilmer världskänd över en natt när originalfilmen hade premiär 1986.(TT)
Publicerad 7 juni 2018

Val Kilmer är klar för en roll i uppföljaren till 80-talsklassikern "Top gun", skriver Hollywood Reporter. Kilmer ska återigen spela piloten Tom "Iceman" Kazansky, en roll som gjorde Kilmer världskänd över en natt när originalfilmen hade premiär 1986.

Sedan tidigare är det känt att Tom Cruise återvänder i rollen som filmens huvudperson Pete "Maverick" Mitchell. Nyligen lade han upp en bild på sitt officiella Instagramkonto som markerade att inspelningarna av den nya filmen är igång.

Annons

"Top gun: Maverick" får världspremiär den 12 juli 2019. Den regisseras av Joseph Kosinski och produceras av bland andra Cruise och Jerry Bruckheimer, som även producerade originalfilmen. Uppföljaren utspelar sig i en nutid där drönare och en ny generation stridsflyg tagit över luftrummet och klassiska luftstrider börjar tillhöra det förflutna.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons