Annons
Nyheter

Tyra Sjöstedt skadad i ridolycka

Den populära bloggaren Tyra Sjöstedt skadades allvarligt i en olycka i samband med en banhoppningstävling förra helgen. Expressen skriver att hon föll av sin häst och ådrog sig flera frakturer och andra skador.(TT)
Publicerad 11 juli 2016

Den populära bloggaren Tyra Sjöstedt skadades allvarligt i en olycka i samband med en banhoppningstävling förra helgen. Expressen skriver att hon föll av sin häst och ådrog sig flera frakturer och andra skador.

Tyra Sjöstedt skriver själv på sin blogg att hon bröt "hela bäckenbenet i sidled" och hon drabbades också av två frakturer i axelleden.

Annons

"Jag befinner mig såklart fortfarande på sjukhuset och jag bör tydligen vara här i några veckor till en börjanâ?¦ Det kommer dröja flera månader tills jag ens kan gå normalt igen", skriver Sjöstedt som också berättar för sina oroade läsare att hon inte heller kommer att kunna sitta på en häst på minst sex månader.

Tyra Sjöstedt har bloggat i många år. Hon har också gjort webb-tv-program med både Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Kenza Zouiten.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons