Annons
Nyheter

Sanna Lundell om "Let's dance": "Skrek ja"

Kändisarna är utvalda och dansskorna är på - snart drar nästa säsong av "Let's dance" igång. Artisten Méndez ser framför sig en rejäl utmaning. - Att släppa loss och skaka loss är en grej, det här är en helt annan, säger han.(TT)
Publicerad 5 mars 2019

Årets alla tävlande i TV4:s "Let's dance" är avslöjade och nu gäller det för kändisarna att sätta i gång och öva inför starten den 22 mars.

Journalisten och programledaren Sanna Lundell har sagt nej till att medverka i programmet flera gånger tidigare - men nu kände hon att det var dags.

””
Annons

Att svänga på höfterna iklädd en paljettdress är däremot helt nytt för henne.

””

TT: Kommer din partner Mikael Persbrandt och dina barn att komma och heja?

””

"Hips don't lie"

Méndez gjorde comeback i Melodifestivalen förra året med låten "Everyday" och har efter det bland annat medverkat i musikalen "Djungelboken". När han fick frågan om att dansa i tv tvekade han inte - trots att han beskriver sina danskunskaper som obefintliga.

””

Säsongens yngsta tävlande är Lance Hedman Graaf, son till Magnus Hedman och Magdalena Graaf. Han har under året setts i tv-programmet "Lance vs livet" och kastar sig nu in i dansvärlden.

””

TT: Hur är du som dansare?

””

"Ingen är avdankad"

Linnéa Claeson är handbollsproffset som sadlade om till debattör på sociala medier, och nu tar hon även på sig dansskorna. Hon siktar även på att ta in de frågor hon brinner för i dansen.

””

Som vanligt är det Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar som sitter i juryn, och Irving tror att Méndez har stora chanser att leverera på dansgolvet.

””

Samtidigt menar Tony Irving att det är en stark säsong i år.

””
Annons

Första avsnittet av "Let's dance" sänds den 22 mars i TV4

TT

Annons
Annons
Annons
Annons