Annons
Nyheter

Samir: "Lovar bada naken"

"Bada nakna" sjunger Samir och Viktor, men duon nöjer sig med att blotta sina bringor. Åtminstone om de inte skulle råka vinna Melodifestivalen. - Då badar vi nakna på Sergels torg, jag svär, säger Samir Badran. Under förra årets Melodifestival blev de utskrattade, näthatade och gjorde succé.(TT)
Publicerad 4 februari 2016

Under förra årets Melodifestival blev de utskrattade, näthatade och gjorde succé. Varför skulle Samir Badran och Viktor Frisk inte vilja ställa upp i år igen?

””

Kommentarer strömmar in

Annons

Han håller fram den ständigt närvarande mobiltelefonen och bakom ett sprucket glas visar han upp kommentarer som redan strömmar in på hans Instagramkonto.

””

Förra året ja. Med låten "Groupie" blev duon Melodifestivalens omslagspojkar och ägde löpsedlarna. Deras framträdanden var minst sagt kaotiska, men trots en uppenbar brist på scenvana lyckades de ta sig till Andra chansen och vidare till final.

””

Lovar bada naken

Paret lär dra uppmärksamheten till sig även i år. Årets bidrag är skrivet av bland andra Fredrik Kempe, flerfaldig vinnare av Melodifestivalen, och det är gjort för skapa maximal effekt. "Bada nakna" heter låten och gossarna sliter av sig kläderna på scenen. Åtminstone tillräckligt för att blotta sina bringor.

””

Men de är beredda att gå längre än så, om de vinner Melodifestivalen.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons