Annons
Nyheter

Nytt från Imenella

Efter "Moves" och "Chagga" släpper Imenella sin tredje singel "Fråga om mig", producerad av Stress. Med den nya låten vill hon dels berätta om resan hon har gjort sedan första låtsläppet, dels hylla alla som har stått vid hennes sida. "Det har varit ett intensivt år där allt har gått så fort.(TT)
Publicerad 7 december 2018

Efter "Moves" och "Chagga" släpper Imenella sin tredje singel "Fråga om mig", producerad av Stress. Med den nya låten vill hon dels berätta om resan hon har gjort sedan första låtsläppet, dels hylla alla som har stått vid hennes sida.

"Det har varit ett intensivt år där allt har gått så fort. Att hypa sig själv är viktigt och jag är så stolt över mig själv men jag hade aldrig klarat det själv. Det för alla dom, det alla vi. Att få jobba med Stress är även en stor dröm och jag är fett glad att ha fått göra det", säger hon i ett pressmeddelande.

Annons

Imenella, som är både koreograf och musiker, är just nu ute på turné tillsammans med Linda Pira. Dessutom är hon nominerad till framtidens artist vid P3 Guld. 2019 ska hon koreografera föreställningen "I mellan" för Riksteatern.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons