Annons
Nyheter

Miriam Bryant ger 20 konserter på samma plats

Miriam Bryant kommer att stå för liveunderhållningen på restaurangen Strandvägen 1 i Stockholm under april. Varje tisdag till lördag bjuder sångerskan på sin musik, med gästartister och smakprov från kommande album.(TT)
Publicerad 11 mars 2019

Miriam Bryant kommer att stå för liveunderhållningen på restaurangen Strandvägen 1 i Stockholm under april. Varje tisdag till lördag bjuder sångerskan på sin musik, med gästartister och smakprov från kommande album.

"Jag har alltid varit dålig på rutiner i vardagen, man flänger runt en hel del i livet. Att spela på Strandvägen tisdag-lördag hela april, det vill säga 20 gig på ett och samma ställe, låter väl därför som en dröm´", säger Bryant i ett pressmeddelande.

Annons

Förra sommaren gjorde Miriam Bryant endast en spelning i Sverige, på festivalen Way Out West i Göteborg. Senast uppträdde Bryant på P3 Guld-galan i januari och under 2017 släppte hon ep:n "Bye bye blue" med både nytt material och tidigare släppta singlar. Hennes första singel "Finder's keepers" släpptes år 2012. Miriam Bryant gör även en sommarturné med stopp i bland annat Kiruna, Norrköping och Tylösand.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons