Annons
Nyheter

Liamoo: Drömt mardrömmar om arenan

Svettiga repetitioner, nya element och stor pepp - på lördag avgörs Melodifestivalen och artisterna förbereder sig för fullt i Friends arena. En som går in för seger är Jon Henrik Fjällgren. - Det är en väldigt stor dröm att få vinna, säger han.(TT)
Publicerad 7 mars 2019

En duo som väntas gå långt i tävlingen är Hanna Ferm och Liamoo - som mest ser fram emot att återigen uppträda för en miljonpublik.

””

Nu är det bara några få dagar kvar till årets Melodifestivalfinal drar igång. Artisterna slipar för fullt på sina nummer och fantiserar om en plats i Eurovision Song Contest.

Annons

"Mardrömmar och drömmar"

””

Jon Henrik Fjällgren tävlar i finalen för tredje gången - och den här gången kommer det att flamma till extra mycket när han framför "Norrsken".

””

Frågan är om det kommer att ta honom hela vägen till Eurovision Song Contest.

””

Vill ha kvinnlig vinnare

Nano är en av de artister som knep en finalplats via Andra chansen. Han ser tillbaka till 2017 när han var riktigt nära att vinna hela kalaset.

””

TT: Vilken är din favoritlåt bland konkurrenterna?

””

Gissar på vinst

John Lundvik är tävlingens stortfavorit och kommer inte att göra några större förändringar i sitt bidrag under finalen. Han känner sig däremot kluven till sitt favoritskap.

””

TT: Hur tror du själv att det går?

””

Det finns lika många taktiker för att hålla sig i form inför finalen som det finns artister i tävlingen. John Lundviks knep är att vara förälder.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons