Annons
Nyheter

Lance Hedman Graaf tävlar i "Let's dance"

Thaiboxaren och sociala medier-profilen Lance Hedman Graaf är klar för "Let's dance". - Det kommer nog vara det värsta och det roligaste jag någonsin har gjort, säger han till TT. Spekulationerna stämde - Lance Hedman Graaf är klar för "Let's dance".(TT)
Publicerad 4 mars 2019

Spekulationerna stämde - Lance Hedman Graaf är klar för "Let's dance". Det avslöjades i "Malou efter tio" i TV4 under måndagen.

Tanken på att själv medverka i TV4:s "Let's dance" hade aldrig ens slagit honom - men när frågan kom lockades han av utmaningen. Nu ser han fram emot en, förhoppningsvis lång, vår på dansgolvet med skräckblandad förtjusning.

””
Annons

Han är ödmjuk inför det hårda motståndet, ryser av tanken på att ramla eller göra bort sig och säger att dans egentligen inte riktigt "är hans grej".

””

För tio år sedan tävlade hans mamma Magdalena Graaf i samma program, men tvingades hoppa av efter att hon drabbats av en hjärnblödning.

Sedan tidigare är bland andra förre fotbollsmålvakten Thomas Ravelli, programledaren Kristin Kaspersen, artisten Robin Bengtsson och tidigare handbollsspelaren Linnéa Claeson klara för tävlingen.

Första avsnittet av "Let's dance" sänds den 22 mars i TV4.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons