Annons
Nyheter

Komiker ber om ursäkt efter Ivanka-kommentar

Den amerikanska komikern Samantha Bee pudlar efter att hon fällt en hårt kritiserad kommentar om Donald Trumps dotter Ivanka Trump. "Jag vill uppriktigt be Ivanka Trump och mina tittare om ursäkt för att jag använde ett kraftuttryck för att beskriva henne i mitt program.(TT)
Publicerad 2 juni 2018

Den amerikanska komikern Samantha Bee pudlar efter att hon fällt en hårt kritiserad kommentar om Donald Trumps dotter Ivanka Trump.

"Jag vill uppriktigt be Ivanka Trump och mina tittare om ursäkt för att jag använde ett kraftuttryck för att beskriva henne i mitt program. Det var olämpligt och oförlåtligt. Jag gick över gränsen och jag beklagar det djupt", skriver hon på Twitter.

Annons

Uppståndelsen började i onsdags då Samantha Bee i sitt tv-program "Full frontal" tog upp att amerikanska gränsmyndigheter separerar barn till migranter från sina föräldrar. I inslaget vände hon sig bland annat till Ivanka Trump med orden:

””

Uttalandet har mött en storm av protester från högerhåll, bland annat från Donald Trump, som i ett inlägg på Twitter undrar varför den "talanglösa" Samantha Bee inte får sparken.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons