Annons
Nyheter

Katy Perry till Sverige

Katy Perry kommer till Sverige nästa sommar. Den 10 juni 2018 kommer den amerikanska popstjärnan till Stockholm för en konsert i Globen, meddelar arrangören Live Nation. Konserten blir en av två i Norden under hennes kommande Europaturné. Den 8 juni uppträder hon på Royal Arena i Köpenhamn.(TT)
Publicerad 2 juni 2017

Katy Perry kommer till Sverige nästa sommar. Den 10 juni 2018 kommer den amerikanska popstjärnan till Stockholm för en konsert i Globen, meddelar arrangören Live Nation.

Konserten blir en av två i Norden under hennes kommande Europaturné. Den 8 juni uppträder hon på Royal Arena i Köpenhamn.

Annons

Perry besökte Stockholm redan nu i veckan. Hon har bland annat mött svenska kändisar som Clara Henry och Johan "Shellback" Schuster på Grand Hotel innan hon lämnade landet på torsdagskvällen, skriver Aftonbladet. Hon har även lagt upp en bild från Spotifys kontor på sitt Instagramkonto.

I helgen medverkar hon på Ariana Grandes välgörenhetskonsert i Manchester för att samla in pengar till de drabbade efter terrorattacken den 22 maj.

Perrys nya album "Witness" ges ut den 9 juni. Samma dag släpps biljetter till konserten nästa år.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons