Annons
Nyheter

Julie Delpy gör dejtingserie för tv

Franska skådespelerskan Julie Delpy har köpt rättigheterna till den israeliska webbserien "Confess". Serien, som baseras på sanna berättelser ur den moderna dejtingkulturen, kommer att utvecklas för den amerikanska tv-kanalen AMC, skriver Variety.(TT)
Publicerad 11 juli 2018

Franska skådespelerskan Julie Delpy har köpt rättigheterna till den israeliska webbserien "Confess". Serien, som baseras på sanna berättelser ur den moderna dejtingkulturen, kommer att utvecklas för den amerikanska tv-kanalen AMC, skriver Variety.

Serien utspelar sig original i Tel Aviv, men handlingen kommer att förläggas till USA. Serien handlar om olika engångsligg och varje avsnitt inleds med att man får se meddelanden mellan två personer på en dejtingapp.

Annons

Julie Delpy är mest känd för "Before sunset"-serien och har tidigare regisserat filmer som "The Countess" och "2 dagar i Paris" - i den senare spelar hon själv huvudrollen.

Att utveckla en israelisk serie för amerikansk tv har tidigare visat sig vara ett framgångskoncept, då "Homeland" bygger på israeliska serien "Prisoners of war".

Det är inte klart när "Confess" kommer att ha amerikansk tv-premiär.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons