Annons
Nyheter

Härenstams familj tackar för stödet

Det har gått tre månader sedan den folkkäre underhållaren Magnus Härenstam begravdes vid Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm. I ett facebookinlägg tackar familjen för allt stöd och berättar dessutom om en tv-dokumentär som ska hylla hans minne, skriver expressen. se.(TT)
Publicerad 1 oktober 2015

Det har gått tre månader sedan den folkkäre underhållaren Magnus Härenstam begravdes vid Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm. I ett facebookinlägg tackar familjen för allt stöd och berättar dessutom om en tv-dokumentär som ska hylla hans minne, skriver expressen.se.

Förutom blommor och varma hälsningar tackar de för de donationer som har gjorts till Radiumhemmets cancerfonder, "det har till dags dato kommit in drygt 100.000 kr till Magnus minne, fantastiskt", skriver de.

Annons

Den kommande dokumentären kommer bland annat att innehålla material från monologföreställningen "Morsning & goodbye" från Intiman och Oscarsteatern i Stockholm. Familjen frågar även läsarna vad de önskar de i dokumentären - bara fyra timmar efter publiceringen har över hundra kommentarer och önskemål lämnats och över 1 200 personer har gillat inlägget.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons