Annons
Nyheter

Här är bönderna som söker kärleken

Nu avslöjas vilka bönder som längtar efter att finna kärleken i sommar i TV4:s "Bonde söker fru". Bland årets kärlekskranka deltagare finns bland annat en 22-årig bonde som anordnat getyoga hemma på gården.(TT)
Publicerad 4 april 2019

TV4 väljer att presentera alla sju bönder inför den kommande säsongen av "Bonde söker fru" samtidigt. Nu uppmanas singlar från hela Sverige att skriva brev till bönderna, men inte heller i år avslöjas böndernas efternamn. Detta efter en incident 2017 när en av bönderna kontaktades utanför programmet innan inspelningarna dragit i gång och därför hoppade av.

Bland årets bönder återfinns endast en kvinnlig deltagare. Jennie, 29, arbetar som häst- och nötbonde i Skultuna och beskrivs som en driven och smart tjej som köpt sin drömgård och letar efter en man att bygga en framtid med - en kille som älskar livet på landet och som delar hennes passion för djur och natur.

Annons

Oscar, 22, är en getbonde från Sala som tog över sina farföräldrars gård redan som 16-åring. Han har anordnat yoga tillsammans med getter, något som blivit en viral trend utomlands. Över hundra personer nappade på hans initiativ och kom för att utöva yoga på gården. Han söker en tjej som "sprider energi och glädje omkring sig".

Två av bönderna har redan barn. Ulf, 56, och Jimmy, 37, har båda ett stort jaktintresse och drömmer om att träffa kärleken igen. Övriga bönder är Alexander, 35, från Boråstrakten, Andé, 24, från Strömsnäsbruk och Pelle, 28, från Söderhamn.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons