Annons
Nyheter

Grande försvarar pojkvännens terrorskämt

Den amerikanska popstjärnan Ariana Grande tar sin fästman, stå upp-komikern Pete Davidson, i försvar efter att han kritiserats för ett skämt om terrordådet vid hennes konsert i Manchester förra våren.(TT)
Publicerad 6 juli 2018

Den amerikanska popstjärnan Ariana Grande tar sin fästman, stå upp-komikern Pete Davidson, i försvar efter att han kritiserats för ett skämt om terrordådet vid hennes konsert i Manchester förra våren.

"Han använder humor för att hjälpa människor att känna sig bättre om hur jävlig världen är, vi hanterar alla trauma på olika sätt. Jag tyckte så klart inte att det var roligt. Det var flera månader sedan och hans avsikter var inte onda, men det var olyckligt", skriver hon på Twitter.

Annons

Enligt Mirror levererade Davidson skämtet under en show några månader efter dådet, innan han och Grande blev ett par. Han ska ha skämtat om att Grande måste ha insett hur stor hon blivit, eftersom "Britney Spears inte attackerades av en terrorist på sin konsert".

Terrordådet krävde 22 människors liv och bland dem som har kritiserat Davidson och krävt en ursäkt finns överlevande och anhöriga till offer, enligt brittiska medier.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons