Annons
Nyheter

Första officiella GoT-trailern släppt

Efter månader av glimtar, hintar och allmänt hajpande så är den stora hörnstenen i pr-maskineriet inför den sista säsongen av "Game of thrones" här. I dag släpptes den första officiella trailern inför den åttonde säsongen av fantasyserien.(TT)
Publicerad 5 mars 2019

Efter månader av glimtar, hintar och allmänt hajpande så är den stora hörnstenen i pr-maskineriet inför den sista säsongen av "Game of thrones" här. I dag släpptes den första officiella trailern inför den åttonde säsongen av fantasyserien.

Av den 2 minuter långa trailern att döma drar det onekligen ihop sig till slutstrid i seriens fiktiva hemvärld Westeros. Tidigare trailers har varit minst sagt kryptiska men denna gång får vi glimtar av nästan alla huvudkaraktärer och några större ledtrådar till vart striderna mellan de levande och de döda kommer äga rum.

Annons

Den omåttligt populära fantasyserien, baserad på George RR Martins böcker, sändes första gången 2011. Sista säsongen har världspremiär en 14:e april och dagen efter är det premiär i Sverige på HBO Nordic.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons