Annons
Nyheter

Författare hjälper par att skiljas

Även om planen är "tills döden skiljer oss åt" så väljer många par att gå åt olika håll tidigare än så. I Sjuans nya tv-program får de hjälp att komma till ett bra avslut - av Denise Rudberg. Författaren Denise Rudberg leder Sjuans nya tv-satsning "Skilsmässohotell".(TT)
Publicerad 1 oktober 2015

Författaren Denise Rudberg leder Sjuans nya tv-satsning "Skilsmässohotell". I programmet får tittarna följa par som bestämt sig för att separera men som inte kommer till avslut av praktiska och känslomässiga skäl.

"Aldrig lätt"

Annons

"En skilsmässa är aldrig att välja den lätta vägen ut. Det känns fantastiskt att få leda ett program som är så hoppfullt och som syftar till att stärka de här modiga paren", säger hon i ett pressmeddelande.

Paren får hjälp av advokaten Mia Edwall Insulander och relationscoachen Lennart Matikainen och har 48 timmar på sig att komma överens tillsammans med experterna.

Hoppas bidra

"Att skiljas är ett enormt modigt beslut och jag hoppas kunna bidra med mina egna erfarenheter. Jag har vuxit upp med skilsmässa och i nya familjekonstellationer och själv skilt mig och vet därför vilka fallgropar men också vilka nya möjligheter det kan innebära. De här paren får den hjälp jag tror många som väl bestämt sig för att skiljas behöver", säger Rudberg.

Programmet bygger på ett holländskt tv-format och sänds i sex avsnitt med start i vår.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons