Annons
Nyheter

Erik Lundins debutalbum om randiga känslor

Han har haft stora framgångar med ep:n "Suedi" från 2015 och kammat hem tunga priser på så väl Grammisgalan som Musikförläggarnas gala. Men rapparen Erik Lundin har ännu inte släppt sitt debutalbum - snart blir det ändring på det.(TT)
Publicerad 7 december 2018

Han har haft stora framgångar med ep:n "Suedi" från 2015 och kammat hem tunga priser på så väl Grammisgalan som Musikförläggarnas gala. Men rapparen Erik Lundin har ännu inte släppt sitt debutalbum - snart blir det ändring på det.

Den 1 mars kommer Lundins första skiva "Zebrapojken", producerad av Nisj (Nils Svennem Lundberg) och Måns Lundberg. Albumet handlar om förlust och om att vara positiva känslor med negativa.

Annons

"Jag minns en dag under turnén med Håkan Hellström förra sommaren, då jag var tvungen att gå från svart kostym och en väns begravning till scenkläder och ställa mig på arenascenen framför tusentals människor på kvällen. Känslorna blir randiga. Lite som mitt liv, som varvats med både goda och dåliga nyheter. Zebrapojken representerar de randiga känslorna, såsom glädje och sorg", säger Erik Lundin i ett pressmeddelande.

Redan nu finns skivans första singel "Andetag", som gästas av Cherrie, att höra.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons