Annons
Nyheter

Chris Evans lämnar "Top gear"

Den brittiske tv-personligheten Chris Evans tog över det populära motorprogrammet "Top gear" inför den här säsongen. Nu väljer han att hoppa av - efter bara sex avsnitt, rapporterar BBC. Evans skriver själv om beslutet på Twitter: "Kliver av Top Gear. Jag gjorde mitt bästa men ibland räcker inte det.(TT)
Publicerad 4 juli 2016

Den brittiske tv-personligheten Chris Evans tog över det populära motorprogrammet "Top gear" inför den här säsongen. Nu väljer han att hoppa av - efter bara sex avsnitt, rapporterar BBC.

Evans skriver själv om beslutet på Twitter:

Annons

"Kliver av Top Gear. Jag gjorde mitt bästa men ibland räcker inte det. Produktionen är mer än fantastisk, jag önskar dem allt gott."

Chris Evans anlitades, tillsammans med "Vänner"-stjärnan Matt LeBlanc, som programledare för "Top gear" efter att Jeremy Clarkson i fjol fick sparken under uppmärksammade former. I samband med det lämnade också Richard Hammond och James May programmet.

Nya "Top gear" har dock fått en dålig start och tittarsiffrorna hemma i Storbritannien har varit rekordlåga. Det är också därför som Evans inte kommer att medverka i nästa säsong.

"Top gear" har historiskt sett varit ett av BBC:s allra mest lukrativa program och det sänds över hela världen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons