Annons
Nyheter

Kändisdesigner fyndade i Stängnäs

Den världskände modedesignern Roberto Cavalli gjorde ett redigt fynd i på loppmarknaden i Strängnäs i helgen, rapporterar Eskilstuna-kuriren. Loppisförsäljaren Peder Davidsson hade ett bord där han sålde loppisgrejer och varmkorv.(TT)
Publicerad 12 oktober 2015

Den världskände modedesignern Roberto Cavalli gjorde ett redigt fynd i på loppmarknaden i Strängnäs i helgen, rapporterar Eskilstuna-kuriren.

Loppisförsäljaren Peder Davidsson hade ett bord där han sålde loppisgrejer och varmkorv. Han ville bland annat bli av med ett par skor i något krokodilliknande skinn, som han haft oanvända i tjugo år.

Annons

En man i svart och med solglasögon på, som efteråt visat sig vara ingen mindre än Roberto Cavalli, fick syn på krokodilskinndojorna. "What's the price", undrade han.

Peder Davidsson berättar för tidningen att han inte kände igen stjärndesignern. Han tog en hundring för skorna, men erkänner efteråt att det var lite snopet. Hade han vetat vem han gjorde affärer med hade nog priset blivit ett annat, berättar han för tidningen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons