Annons
Nyheter

Christin Stormvall, förstanamn på Vänsterpartiets lista i Tranemo.

Hur går det för er i valet?
Nyheter • Publicerad 11 september 2010
Foto: Therece Tilly

– Jag tror det kommer att gå bra. Vi har ett mandat nu och jag hoppas på ett mandat till. Samarbetet mellan oss, socialdemokraterna och miljöpartiet inspirerar och ger medvind. Vi fick väldigt bra respons när vi stod tillsammans på Tranemo marknad i lördags.

Varför ska Tranemoborna rösta på er?

Annons

– Vi ser det här valet som ett ödesval. Vänsterpartiet tycker det är allvarligt med nedmonteringen av välfärdssystemet och den offentliga sektorn. Nedskärningar bland lärare och ständiga omorganisationer i skolan påverkar barnen. Barn behöver fler vuxna i skolan, inte bara lärare.

– Vi ser allvarligt på att man måste ha pengar för att få det man behöver, den offentliga sektorn ska erbjuda samma service till alla.

Vad är din viktigaste valfråga?

– För mig är det jätteviktigt att se över hur barn och ungdomar har det i vår kommun. Jag vill ge större möjligheter för dem som möter barn och unga när det gäller att jobba förebyggande. Jag tänker då på skola, kulturskola och fritidsgård.

Marie Haglund
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons