Annons
Nyheter

Togs med 120 gram amfetamin

En kvinna från Svenljunga döms till ett års fängelse för upprepade narkotikabrott och ofredande efter att ha spottat en polis i ansiktet.
Nyheter • Publicerad 11 juni 2014

Polisen har beslagtagit 120 gram amfetamin och 3,8 gram cannabis bland annat i april i år. Åklagaren hävdar att syftet har varit att sälja men det förnekar kvinnan. Polisen hittade också 28 500 kronor i kontanter, något som förstärker misstanken om att hon sålt narkotika.

Kvinnan menar att hon undviker att ha pengar på banken och att hon sparat för att kunna göra en längre resa. Det är orsaken till att hon hade så mycket kontanter hemma trots att hon lever under ekonomiskt knappa förhållanden.

Kvinnan spottade polisen två gånger i ansiktet när polisen kom till henne i cellen i ett tjänsteärende. Hon erkänner gärningen men menar att det berodde på stor anspänning på grund av situationen.

Marie Haglund
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons