Annons
Nyheter

Campingfolkets reaktioner lät inte vänta på sig

Campingfolk från hela Sverige har reagerat.
Nyheter • Publicerad 28 juli 2008

”Jag är så glad att det upplyses om sådana här saker. Vi har en gammal Adria av 77 års modell och den är inte så vacker och modern att titta på. Vi har dock aldrig blivit behandlade på detta mycket obehagliga sätt. Däremot vet vi vilken camping vi ska undvika, ny eller gammal vagn.”

”Det var det jäkligaste jag har läst. Har aldrig campat där och efter att ha läst det här så tänker jag aldrig sätta min fot på den campingen. En stor skam”.

Annons

Efter att ha läst om Olofsbo Camping skulle det aldrig falla mig in att åka dit och jag hoppas det är fler som får avsmak för ett sådant bemötande. Fy, säger jag bara. Min man och jag har campat i 20 år nu och aldrig hört talas om något värre. Hoppas nu att familjen kommer fortsätta sitt campande.”

”Stackars familjen Järlefjord, som råkade ut för en sådan drummel på sin första campingtur. Jag tycker att vi som är vana campare skall ställa upp för den här familjen och visa vad vi tycker. Åk inte till Olofsbo.”

”Hur kan man bara vara så omdömeslös? Vi har stått bredvid många fula husvagnar men det kan vara trevliga människor i dem”.

”Husvagnen är inte alls ful, den går utmärkt att ha som granne. Bojkotta Olofsbo camping i Falkenberg.”

 

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons