Annons
Nyheter

?????? - !!!!!!!!!

Nyheter • Publicerad 17 december 2008

Nä, men så kan man väl inte skriva en rubrik. Svaret är - det är hur enkelt som helst. Det gäller bara att hålla in rätt tangent någon sekund så sköter tekniken allt det andra.

Talade just med min kära hustru. Hon bläddare nog bland mina gamla bloggar och fällde då kommentaren. Dina tidigare rubriker är mycket roligare än vad du nu brukar åstadkomma. Erika la också till något om att då hon hittar på en rubrik så brukar den bli bättre. Förmodligen är det också helt riktigt, allt enligt uttrycket "det är kvinnan bakom allt". Sedan la hon till att du, Sven, skriver ju bara en massa utropstecken och frågetecken.

Annons

Inte för att detta är en liten hämndblogg. Hämnden skall ju avnjutas kall allt enligt ett gammalt maffiaordspråk och kall har Erikas kommentar ännu inte hunnit bli. Men det är bara så att jag av någon konstig anledning gillar skiljetecken. De ger lite luft, lite paus i tillvaron och är det inte vad vi behöver just nu. Blir själv nästan trött av alla tips vi får i dagarna om hur vi skall stressa av, lugna ned oss, känna efter osv. Alla dessa, i och för sig välmenande ord på vägen, har på mig tvärtom ett stressande inverkan.

Nej, jag tror att jag återgår till mina skiljetecken. En liten fråga om livets mening bör väl alltid avslutas med minst ???? och vill jag verkligen att något skall inträffa kan det väl inte bättre markeras än med !!!!!. Så ser jag på det.

Sven Martinger
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons