Annons

Zlatan nobbar allsvenskan

Zlatan Ibrahimovic lockade över 6 000 personer till fotbollslandslagets träning.
Sport • Publicerad 6 september 2010

Men publikstödet kommer inte att kunna locka tillbaka honom till Malmö FF och allsvenskan.

– Det finns inget att hämta för mig i Sverige. När jag kommer tillbaka till Sverige är det för att lägga ner karriären och njuta av livet. Jag kommer inte att orka spela i Sverige, säger Ibrahimovic under presskonferensen dagen före EM-kvalmatchen mot San Marino.

Annons

Tacksam för mycket speltid

På grund av skadorna i fredagens EM-kvalmatch mot Ungern var Ibrahimovic tvungen att spela hela matchen. Det är han tacksam för i dag.

– Det var kul. Jag hade inte spelat 90 minuter på länge och det var första tävlingsmatchen för mig. Men ju mer matcher man får spela, desto snabbare kommer man igång. Det kan bara bli bättre.

– Jag fick instruktioner från chefen att spara mig, att inte slösa energi så jag spelade smart och hela laget hjälpte till. Jag hoppas få spela i morgon också, men vi har inte diskuterat hur länge.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons