GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Zeneli rörd efter sitt första allsvenska mål

Arber Zeneli gjorde sitt första allsvenska mål. Och Elfsborg kunde avsluta med seger.
Sport • Publicerad 1 november 2014

– Jag kommer minnas det för evigt, säger han.

Zeneli kliver ut från omklädningsrummet och går i regnet mot spelarbussen. Nyss har han gjort sitt första allsvenska mål och är märkbart rörd.

– Att jag gjorde mitt första mål i just i den här matchen kommer sitta i mitt bakhuvud länge. Det var ett mål för Klas, säger han.

Det var i andra halvlek som 19-åringen fick in en kanonträff och gjorde matchens enda mål. Han kysste bilden av Ingesson på bröstet och rusade mot Guliganerna på läktaren på Grimsta IP.

– Jag ville fira med Klas och visa att han är med oss vart vi än går. Jag önskar att bilden av honom alltid kommer vara kvar på våra matchtröjor.

Dagarna efter managerns bortgång har varit omtumlande.

– Det är riktigt jobbigt med tanke på vad som hänt under veckan. Bara jag tänker på Klas blir jag tårögd. Men vi måste gå vidare. Klas sa själv att vi måste göra det som lag, säger Arber Zeneli.

Li Edqvist
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.