Annons

Woods hyllas stort av Trump och Obama

Donald Trump och Barack Obama är två av rösterna i den stora hyllningskören efter Tiger Woods majorseger i US Masters i golf.
Golf (TT-Reuters) • Publicerad 14 april 2019
USA:s Donald Trump, höger, och Tiger Woods under Presidents Cup 2017. Arkivbild.
USA:s Donald Trump, höger, och Tiger Woods under Presidents Cup 2017. Arkivbild.Foto: Julio Cortez/AP/TT

"Jag älskar människor som är fantastiska under press. Vilken fantastisk comeback i livet av en riktigt bra kille", skriver USA:s president Donald Trump på Twitter.

Han får medhåll av sin idrottsintresserade föregångare, Barack Obama.

Annons

"Grattis Tiger. Att komma tillbaka och vinna Masters efter alla upp- och nedgångar är ett bevis på överlägsenhet, mod och beslutsamhet", skriver Obama på Twitter.

Woods Masters-seger var hans 15:e majortitel, varav den femte i Masters. 43-åringen närmar sig nu 79-årige Jack Nicklaus, som vunnit 18 majors varav sex i den anrika turneringen på banan Augusta National.

"Ett stort 'bra gjort' från mig till Tiger. Jag är så glad för hans skull och för golfen som sport. Det är helt fantastiskt", skriver Nicklaus.

Amerikanska tennislegendaren Serena Williams, som vunnit 23 grand slam-titlar, var också imponerad av den skadedrabbade och skandalomsusade Woods.

"Jag är, bildligt talat, i tårar när jag ser Tiger. Storhet utan motstycke. Att komma tillbaka efter allt du gått igenom fysiskt. Miljoner grattis. Jag är så inspirerad, tack kompis."

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons