Wallén sänkte BHC

Borås HC förlorade hemmamatchen mot Almtuna. Förre BHC–spelaren William Wallén gjorde ett av målen i matchen som slutade 2–5.
Sport • Publicerad 25 februari 2011

Det tog bara tre minuter innan Borås HC hamnade i underläge mot Almtuna. Gästerna slåss för en plats i kvalserien och Fredrik Vestberg gjorde det första målet.

Bara 40 sekunder senare utökade Almtuna genom BHC:s förre spelare William Wallén.

Jens Karlsson kunde efter halva första perioden reducera i numerärt överläge innan Rasmus Sandström utökade till 1–3 för Almtuna.

När BHC fick in sitt andra mål för kvällen, genom Erik Andersson i 48:e minuten så var det för sent. Då hade gästerna både gjort 1–4 och 1–5 under andra perioden och stängt matchen.

Borås HC–Almtuna

0-1 (03:05) Fredrik Vestberg (Rasmus Sandström, Robert Kimby), 0–2 (03.43) William Wallén (Mark Hurtubise), 1–2 (09.24) Jens Karlsson (Ola Svanberg, Erik Andersson), 1–3 (19.17) Rasmus Sandström (Jonathan Sjölund, Robert Kimby), 1–4 (26.47) Johan Berggren (Joachim Gellerstedt), 1–5 (33.14) Magnus Eriksson (Robert Kimby, Fredrik Vestberg), 2–5 (47.37) Erik Andersson (Alexander Bergström)